Вступить в группу

 

Поделиться ВКонтакте

Cafe.ua в Твиттер

 

 

 

 

 


 

Рецепти бабусі Василини

Салат з курячої печінки з селерою і морквою

Салат з курячої печінки з селерою і морквоюНам необхідно: 700 грамів курячої печінки, 2 морквини, 1 великий корінь селери, 5 круто зварених яєць, 150 грамів сиру, 4 зубчику часнику, 4 столові ложки майонезу, 2 чайні ложки баварської гірчиці, олія,  сіль, перець.

Починаємо готувати:
Печінку обсмажте в олії ,вийміть на паперовий рушник, посоліть і поперчіть. Охолоджену печінку поріжте соломкою разом з білками яєць. Сир, моркву і селеру  натріть на тертці для корейської морви. Приготуйте заправку: розітріть жовтки з гірчицею, майонезом і вичавленим часником. Змішайте печінку, моркву, білки і селеру,  сіль, перець і заправку.


<< Вернуться в ленту новостей
#

Информационный портал о ресторанной жизни Киева. В нашем каталоге вы найдете рестораны Киева, ознакомитесь с меню, месторасположением, средней стоимостью счета. На сайте предоставлена актуальная информация о ресторанной жизни, новые рестораны Киева, их рейтинги, новинки и акции.
У нас вы можете произвести заказ столиков, заказ банкетов в ресторане, баре или кафе. Вашему вниманию предлагаются банкетные залы Киева для больших и семейных торжеств, проведения свадеб и других праздников.
Cafe.ua - Все рестораны и банкетные залы Киева.

Кухні регіонів України! 

 

Українська традиційна кулiнарiя з давніх давен користувалася широким  попитом  серед слов'янських народів. Українці можуть пишатися тим,  якого поширення  їх гастрономічні уподобання отримали далеко за межами України. Деякі страви української кухні, наприклад борщ і вареники, ввійшли в меню міжнародної кухні. Всім відому котлету по-київськi смакував сам Шерлок Холмс в оповіданнях Конан Дойля! Українська кухня походить від сільських страв, основою яких >>

Гастробар Rebra & Kotlety!

Новые заведения

 

28.02.2017


Гастробар Rebra & Kotlety!


г. Киев, ул. Борисоглебская, д. 8/13