Рецепти бабусі Василини

Яблука квашені

Яблука квашені Хочу розповісти вам чудовий рецепт приготування квашених яблук. Яблука виходять дуже смачні.
Для маринаду нам необхідно: 10 л води, 200 г житнього борошна, 2 ст. ложки солі або 10 л води, 400 г цукру (600 г меду), 3 ст. ложки солі.
Починаємо готувати:
Яблука, краще за все узяти антонівські, перебрати  їх й обмити водою. Дно діжки, приготовленої для замочування яблук, вистеліть шаром листя чорної смородини або вишні. На листя покладіть кілька рядів яблук (плодоніжками догори). На яблука знову покладіть шар листя, на них знову кілька рядів яблук. Таким чином заповніть всю діжку, прикривши верхній шар яблук листям. Заливати яблука потрібно спеціально приготованим суслом або солодкою водою. Для приготування сусла житнє борошно залийте окропом, посоліть, добре розмішайте, дайте відстоятися і процідіть. Для приготування солодкої води цукор (або мед) і 3 ст. ложки солі прокип'ятіть у воді і охолодіть. Діжку з укладеними яблуками поставте у холодне місце, залийте суслом або солодкою водою. Яблука накрийте дерев'яним кружком, на який покладіть вантаж. У перші 3-4 дні яблука будуть вбирати багато вологи, тому діжку необхідно доливати суслом або холодною водою. Рівень рідини під час замочування і зберігання повинен бути на 3-4 см вище дерев'яного гуртка.
Через 30-40 днів яблука будуть готові


<< Вернуться в ленту новостей
#

Информационный портал о ресторанной жизни Киева. В нашем каталоге вы найдете рестораны Киева, ознакомитесь с меню, месторасположением, средней стоимостью счета. На сайте предоставлена актуальная информация о ресторанной жизни, новые рестораны Киева, их рейтинги, новинки и акции.
У нас вы можете произвести заказ столиков, заказ банкетов в ресторане, баре или кафе. Вашему вниманию предлагаются банкетные залы Киева для больших и семейных торжеств, проведения свадеб и других праздников.
Cafe.ua - Все рестораны и банкетные залы Киева.

Кухні регіонів України! 

 

Українська традиційна кулiнарiя з давніх давен користувалася широким  попитом  серед слов'янських народів. Українці можуть пишатися тим,  якого поширення  їх гастрономічні уподобання отримали далеко за межами України. Деякі страви української кухні, наприклад борщ і вареники, ввійшли в меню міжнародної кухні. Всім відому котлету по-київськi смакував сам Шерлок Холмс в оповіданнях Конан Дойля! Українська кухня походить від сільських страв, основою яких >>

Ресторан di Tante

Новые заведения

 

17.10.2014


Ресторан di Tante


Адрес: г. Киев, ул. Братская, д. 6а